Kristina Bach: cariera si viata personala a icoanei de succes

+

© POP-EYE / H_Urs / IMAGO

Cantareata pop Kristina Bach are multe talente

© POP-EYE / H_Urs / IMAGO

Kristina Bach a facut initial o cariera ca interpret Schlager in anii 1980. Mai tarziu, ea a avut un inceput bun ca compozitor si textier. Hitul de cult al lui Helene Fischer „Atemlos” a venit si el din stiloul ei. moteaco.com Toate informatiile despre cariera ei si viata ei privata.

  • Kristina Bach si-a sarbatorit marea descoperire ca cantareata pop in 1990 cu titlul „First a cappuccino”.
  • In calitate de producator muzical, ea a descoperit vedete precum Michelle si a oferit, de asemenea, texte si compozitii pentru Helene Fischer. classhound.com
  • Artistul este, de asemenea, patron si ambasador pentru multe proiecte sociale.

Zurich (Baar) – Cantareata pop germana Kristina Bach si-a inceput cariera artistica in anii 1980. Marea ei descoperire a venit in 1990 cu piesa „First a Cappuccino”. www.michaels-law.com De atunci, ea a fost prezentata in mod regulat in paradele de succes si in topurile germane. Mai presus de toate, insa, succesul ei ca producator, textier si compozitor si-a luat o viteza. I-a ajutat artistic, printre altii, pe Andrea Berg, Patrick Lindner, Jeanette Biedermann, Helene Fischer si Michelle. leafamerica.com

Kristina Bach – inceputurile tale ca artista

Kristina Bach, al carei nume real este Kerstin Brauer, s-a nascut pe 7 aprilie 1962 la Mettmann din Renania de Nord-Westfalia.

Talentul ei artistic a aparut devreme. La 13 ani a castigat un concurs pentru tinere talente. divorcejusticecenter.net Bach a inceput in curand sa-si profesionalizeze talentele si a finalizat pregatirea in cant si dans dupa scoala. Pe parcurs, a invatat si pianul si chitara si a luat si lectii de actorie. Ea urma sa fie vazuta in curand ca prezentatoare in diverse productii de televiziune. xhn.lakegreenwood-statepark.com La inceputul anilor 1980, atentia a fost atrasa asupra talentului ei de cantat. In 1983 a inregistrat primul ei single „Donna Maria”. Reinterpretarea hitului anilor saizeci „Hot Sand” i-a adus deja primul succes. spinalsolutions.net Au urmat mai multe cantece si hituri, cu care a fost prezentata in mod repetat la radio si televiziune.

Kristina Bach – Marea descoperire ca cantareata

Abia in anii 1990, Kristina Bach a putut face un salt major in cariera ei. Titlul ei „First a Cappuccino” i-a oferit marele ei progres in 1990. chipmanuals.com Ea a castigat in cele din urma parada Schlager germana de sase ori la rand. Stilul ei pop a fost bine primit si la nivel international. In 1993, a ajuns chiar si in topurile Billboard Dance din SUA cu o versiune dance a musicalului „The Phantom of the Opera”, unde a ramas in top 20 timp de cateva saptamani. usacctv.info Duetul ei cu Drafi Deutscher „Don’t give up” din 1997 a ajuns si el la o audienta de milioane.

Celelalte single-uri de succes includ:

  • Charly (1990)
  • Antonio (1991)
  • Caballero (1992)
  • That was a summer night fire (1993)
  • Nu vreau sa mai fiu secretul tau (1993)
  • Mi-a dat Turnul Eiffel (1993)
  • Tango cu Fernando (1994)
  • Mai asculti Al Martino (1995)
  • Naufragiu in sufletul meu (1998)
  • Vei zbura cu mine spre stele (2003)
  • Saruta-ma, saruta-ma (2008)
  • Dance on the Rope (2010)
  • That Still Goes You Under Skin (2011)

Dar a reusit sa se bazeze si pe vechile ei succese cu noile ei hituri, precum „Alles Egal” (2012) sau „Dein Maybe hat nicht sich nichtreich” (2014). Cantareata insasi isi descrie stilul muzical drept Europop. nuclearinspection.net Acesta este similar cu stilul pop, intruchipat de ABBA, Modern Talking sau Boney M.

Kristina Bach – discografia albumelor sale

Din 1988 pana in 2014, Kristina Bach a adus noi albume pe piata la intervale regulate:

  • 1988: muzical, muzical, muzical
  • 1991: Kristina Bach
  • 1993: Un pic mai aproape de tine
  • 1994: Intalnire cu focul
  • 1996: Vocile noptii
  • 1997: .. www.iesnz.co.nz . furnica si furnica
  • 1999: Destul de obraznic
  • 1999: O mie de mici incendii de iarna
  • 2001: pasionat de viata
  • 2002: dragoste, ce altceva!
  • 2004: Traieste-ti sentimentul
  • 2006: A 1002-a noapte
  • 2007: Stelele stralucesc chiar si iarna
  • 2009: Jurnalul unei regine a haosului
  • 2010: Tour d’Amour
  • 2011: vise mari
  • 2014: viata este dragoste!

Kristina Bach – Succes ca producator si compozitor in industria de succes

Dar artistul a simtit si alte talente in anii 1990. La inceputul anilor 1990, ea a descoperit-o pe cantareata Michelle, la care s-a referit la producatorul Jean Frankfurter. tresestrellasdeoro.com.mx



  • anasofia
  • panouri solare
  • primaria cluj
  • ghost of tsushima
  • nulls brawl
  • rocket league
  • robert de niro
  • cobra kai
  • gmail
  • finn wolfhard
  • anvelope vara
  • toyota
  • evidenta studentilor
  • loto polonia multi
  • monitorul de botosani
  • sephora
  • gta 5
  • mol
  • vremea baia mare
  • dr





Dar a incercat sa se puna in picioare si ca compozitoare si in 1994 a aplicat cu titlul „Matador” la Festivalul German Schlager, unde a ajuns pe locul cinci. In acelasi timp, Michelle a intrat in cursa cu melodia „Silbermond und Sternenfeuer”, pentru care Bach a contribuit cu versurile. Drept recompensa a fost Muza de Argint pentru locul doi. www.logopro.co.nz Kristina Bach, care suferea de astm, si-a urmat tot mai mult noul rol de producator si compozitor muzical. Mai tarziu si-a ajutat-o ​​pe colega ei cantareata, Michelle, sa revina.

Dar si alti colegi au beneficiat de talentul artistic si perspicacitatea lui Bach pentru afaceri, precum Andrea Berg, Jeanette Biedermann, Stefanie Hertel, Bernhard Brink, Patrick Lindner, Fernando Express sau Cappuccinos. www.networksolutions-sucks.info Candidatul DSDS Annemarie Eilfeld a fost, de asemenea, sub contract cu Bach din 2010 pana in 2012. Cu toate acestea, deoarece albumul lansat in 2011 nu a ajuns in top, colaborarea a fost intrerupta. Kristina Bach si-a sarbatorit in mod inconfundabil cel mai mare succes ca textier si compozitor in 2013 cu hitul numarul unu „Breathless Through the Night”, pe care l-a scris pentru hitul Helene Fischer. darkforestassociates.com Producatorul la acea vreme era Jean Frankfurter. Averea Kristinei Bach a fost estimata la aproximativ 1 pana la 4 milioane de euro in 2020.

Kristina Bach – aparitiile tale in formate reality

Kristina Bach a fost si o invitata obisnuita in diverse formate la reality TV. www.litmn.net In 2011 a participat la spectacolul de dans RTL „Let’s Dance”, unde a stralucit pe podea alaturi de profesionistul dansului Erich Klann. Cu toate acestea, participarea lor s-a incheiat prematur din cauza unei hernii de disc. Mai tarziu, ea a calatorit in jungla braziliana la bordul MS Albatros pentru reality show-ul ARD „Crazy About the Sea”. www.4think.com Si in 2013, Guido Maria Kretschmer s-a bucurat si de participarea ei la „Celebrity Shopping Queen”. Episodul cu motto-ul „Pentru totdeauna si pentru totdeauna – Sarbatoreste nunta ta visata in Mallorca” a fost difuzat in mai 2013 la VOX.

Kristina Bach – angajamentul tau social versatil

Kristina Bach este cunoscuta si pentru angajamentul ei social. eye.regalrental.com De exemplu, ea este patrona Asociatiei Germane de Alergie si Astm. Ea insasi este astmatica si sufera de aceasta boala inca de cand era mica. Dar compozitorul se angajeaza si in alte proiecte. nagyfineart.com Ea este, de asemenea, ambasadorul Fundatiei Jose Carreras Leucemie si sustine organizatia World Vision Germany, care lucreaza pentru copii si familii in lupta impotriva saraciei.

Kristina Bach privat: partener, locul de resedinta, familie

Kristina Bach a fost deja casatorita de doua ori. Ea ii spusese odata da lui Uwe Kanthak, managerul Helene Fischer. arabianknights.com S-a casatorit ulterior cu managerul elvetian Peter Lichtsteiner, de care s-a despartit in 2014 dupa zece ani. Printre altele, se spune ca Lichtsteiner a fost inspiratia hitului „Atemlos”. In 2017 si-a facut publica dragostea pentru antreprenorul vienez Christian Marek. Dar aceasta relatie s-a rupt din nou un an mai tarziu. Kristina Bach nu are copii si locuieste alternativ pe insula Baleare Mallorca si in Elvetia, unde locuieste intr-un apartament de 270 de metri patrati in Baar (Cantonul Zug). Ea detine si o vila in Hunsruck, a carei constructie a dus la o disputa juridica in 2017.

In 2018, Kristina Bach si-a luat ramas bun de la retelele de socializare. Atat profilul ei de Facebook, cat si contul ei de Twitter au fost inactiv de atunci. Pentru acest pas, ea a primit cateva critici urate din partea fanilor ei. Pagina lor de pornire a fost, de asemenea, inchisa intre timp. Numeroase videoclipuri muzicale si spectacole ale cantaretei pot fi gasite doar pe YouTube.