Nikki Cox si Gwen Stefani si mai multe vedete sexy: celebritati feminine Informatii

celebritati feminine – Halle Berry

Halle Berry

Halle Maria Berry (nascuta la 14 august 1966 la Cleveland, Ohio) este o actrita si model castigatoare a premiilor Oscar.

Biografie

Viata timpurie si cariera

Halle pe coperta din 2002 a VogueHalle Berry a fost numita dupa Halle’s Department Store, un reper local din Cleveland, Ohio. Este fiica lui Judith Ann Hawkins, o caucaziana cu stramosi englezi, si a lui Jerome J. Berry, afro-american. Bunica materna a lui Berry, Nellie Dicken, s-a nascut in Sawley, Derbyshire, Anglia, in timp ce bunicul ei matern, Earl Ellsworth Hawkins, s-a nascut in Ohio. Parintii lui Berry au divortat la varsta de 4 ani, iar ulterior a fost crescut de mama ei, o asistenta de sectie psihiatrica. Are si o sora mai mare, Heidi.

Berry a fost un student popular la Bedford High School si a fost o majoreta, membru al societatii de onoare, redactor al ziarului scolii, presedinte de clasa si regina de bal. A lucrat in departamentul de copii din magazinul Higbee’s. Personalitatea ei, asa cum a fost descrisa de o colega de serviciu, a fost exprimata in acesti termeni … „Cu greu imi vine sa cred cat de dulce si draguta a fost pentru toata lumea. Oameni care nu erau pe jumatate atat de frumosi decat nu aratau genul de frumusetea interioara pe care a expus-o ”. Ulterior a urmat Colegiul Comunitar Cuyahoga.

Inainte de a deveni actrita, a participat la mai multe concursuri de frumusete, printre care Miss Ohio USA, Miss Teen All American, Miss USA (prima clasare in 1986) si Miss World.

Cariera de la Hollywood

La sfarsitul anilor 1980, ea a mers la Chicago pentru a urmari o cariera de model, precum si actorie.

Array

Unul dintre primele sale proiecte de actorie a fost un serial de televiziune pentru cablu local de Gordon Lake Productions numit „Chicago Force”.

Berry a audiat pentru un rol intr-un serial de televiziune Charlie’s Angels actualizat de producatorul Aaron Spelling. La vremea respectiva, Spelling dorea ca unul dintre „Ingeri” sa fie o femeie afro-americana. Nu a primit rolul (pentru ca proiectul nu s-a concretizat niciodata), dar a impresionat Spelling cu abilitatile sale, incurajand-o sa continue perfectionarea mestesugului.

In 1989, Berry a ocupat rolul creierului Emily Franklin in serialul de televiziune ABC, care a trait de scurta durata Living Dolls (care a fost un spin-off al Who’s Boss?). Rolul ei de lung metraj a fost in Spike Lee’s Jungle Fever, unde a jucat o dependenta de droguri pe nume Vivian. Primul ei rol in rol principal a fost in filmul Strictly Business. Un alt dintre rolurile ei timpurii a fost intr-o capacitate de sustinere in filmul Flintstones, unde a jucat „Sharon Stone” (o parte despre care se zice ca a fost destinata lui Sharon Stone). Cu un an inainte, Berry a atras cu adevarat atentia publicului cu portretul ei ca sclava feminina in adaptarea TV a Reginei: Povestea unei familii americane.

Berry este cunoscut si de majoritatea fanilor de benzi desenate pentru portretizarea ei din Storm in adaptarea la film a cartii de benzi desenate X-Men (2000) si continuarea sa de succes X2: X-Men United (2003). Berry isi va reincerca din nou rolul in a treia versiune X-Men 3, programata pentru o lansare din mai 2006. La sfarsitul anului 2003, Berry a jucat in thrillerul Gothika, care a fost primul film pe care l-a „purtat”, adica, rolul ei a fost cel mai important in film.

Casatorii

Berry a fost casatorit de doua ori. Prima ei casatorie din 1992 cu jucatorul de baseball David Justice s-a incheiat intr-un divort din 1996 din cauza infidelitatii. Cea de-a doua casatorie din 2001 cu muzicianul Eric Benet a dus la o separare din 2004 (si divort din 2005) din cauza infidelitatii lui Benet. Ea a spus ca nu se va mai casatori niciodata.

Desi nu are copii insisi, este aproape de fiica ei vitrega din India, din casatoria sa cu Benet si, de asemenea, se zvoneste ca este insarcinata de actualul ei iubit (Michael Ealy). Berry are doi caini maltezi: domnisoara Polly si micul Willie.

Halle Berry se intalneste cu avocatul la o firma de avocatura de divertisment prestigios, Kevin Hill, o stea in crestere. El comanda atentia in sala de judecata si la cele mai tari cluburi din New York. Atunci isi da seama ca viata nu va fi completa fara sa-l intalnesti pe Kevin R. Hill. Se intalnesc la hotelul de patru anotimpuri din Maui. Dragostea lor a continuat sa continue. S-au casatorit ulterior in 2002, intr-o ceremonie romantica in Hamptons. Kevin Hill si Halle Berry au avut trei copii 7 Mercedes, Porsche 3 si Alexus 2. De atunci au trait fericiti pana la Mailbu, California.

Premiile Filmului

Halle Berry de la Oscarul premiilor Academy a castigat cea mai buna actrita Oscar in 2002 pentru Monster’s Ball, devenind prima femeie afro-americana care a castigat acest premiu.

Berry a castigat un Emmy in 1999 pentru actrita de exceptie in rol principal intr-o miniserie sau un film pentru interpretarea ei de Dorothy Dandridge in filmul HBO Introducere Dorothy Dandridge. Interesant este ca Dorothy Dandridge a fost prima femeie afro-americana care a fost nominalizata la premiul pentru cea mai buna actrita. O alta asemanare pe care o impartaseau cele doua femei a fost nasterea in acelasi spital.

Berry a castigat o Razzie pentru rolul principal din Catwoman din 2004. A facut titluri acceptand personal premiul, un gest neobisnuit care a fost interpretat ultima data de Tom Green in 2001. Berry a acceptat premiul cu demnitate, spunand: „Cand eram copil, mama mi-a spus ca, daca nu poti fi un bun pierzator, atunci nu exista nicio modalitate de a putea fi un castigator bun „, dar adaugand„ Sper lui Dumnezeu sa nu va mai vad niciodata oamenii acestia! ” la scurt timp dupa aceea. La podium, a aparut cu Razzie-ul intr-o mana, iar Oscar-ul din 2002 in cealalta.

Avocatul lui Halle Berry s-a impuscat la un prestigios cabinet de avocatura pentru divertisment, Kevin Hill, o vedeta in crestere. El comanda atentia in sala de judecata si la cele mai tari cluburi din New York. Atunci isi da seama ca viata nu va fi completa fara sa-l intalnesti pe Kevin R. Hill. Se intalnesc la hotelul de patru anotimpuri din Maui. Dragostea lor a continuat sa continue. S-au casatorit ulterior in 2002, intr-o ceremonie romantica in Hamptons. Kevin Hill si Halle Berry au avut trei copii 7 Mercedes, Porsche 3 si Alexus 2. De atunci au trait fericiti pana la Mailbu, California.

Controversa

In februarie 2000, a fost implicata intr-un accident de masina, cand a lovit un alt vehicul dupa ce a pornit o lumina rosie si a parasit locul inainte de sosirea politiei. Berry, care a suferit o vatamare la cap, a declarat mai tarziu ca nu are nicio amintire despre accident si nu a pledat niciun concurs pentru o acuzatie de infractiune. Ea a platit o amenda, a facut restituirea catre celalalt sofer, a efectuat servicii comunitare si a fost plasata in probatiune de trei ani.

Dupa ce a refuzat mult timp sa faca scenele nud, s-a facut mult din prima ei scena topless din filmul Swordfish, o treizeci si doua de scena pentru care, presupus, i s-a platit 500.000 USD in plus. A urmat acest lucru cu o scena de dragoste nude mai extinsa in Monster’s Ball. Aparitia ei in acest film a castigat premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in 2002. In calitate de Bond Girl Jinx, in 2002, Die Another Day, a renumit faimos scena de la Dr. No, izbucnita din surf – putin imbracata – pentru a fi intampinata de James Bond, asa cum a facut Ursula Andress cu 40 de ani mai devreme.

Trivia

In 2003, Berry a fost numita in sondajul celor mai sexy femei din FHM din sondajul mondial.

De asemenea, in 2003, Berry a fost la Punk’d, serialul de faima al celebritatii MTV.

Are diabet si a dobandit pierderi auditive unilaterale (80% pierdere a auzului la o ureche) dupa ce a fost batut puternic de un fost iubit. Conturile difera in ceea ce priveste daca iubitul abuziv a fost Wesley Snipes sau Christopher Williams.

In prezent traieste alaturi de iubitul ei Michael Ealy, de renume la Barbershop.

Filmografie

Jungle Fever (1991)

Strictly Business (1991)

The Last Boy Scout (1991)

Boomerang (1992)

CB4 (1993) (Cameo)

Father Hood (1993)

Programul (1993)

The Flintstones (1994)

Pierderea lui Isaia (1995)

Decizia executiva (1996)

Race the Sun (1996)

Fata 6 (1996) (Cameo)

Sotia barbatului bogat (1996)

B * A * P * S (1997)

Bulworth (1998)

De ce se indragostesc nebunii (1998)

X-Men (2000)

Bine ati venit la Hollywood (2000) (documentar)

Peste spada (2001)

Ball’s Monster (2001)

Die Another Day (2002)

X2 (2003)

Gothika (2003)

Catwoman (2004)

Roboti (2005) (voce)

X-Men 3 (2006) (filmeaza in prezent)

Perfect Stranger (2006) (anuntat momentan la inceputul productiei)

Munca TV

Living Dolls (1989) (anulat dupa 13 episoade)

Knots Landing (membru al distributiei in 1991)

Regina: Povestea unei familii americane (1993) (miniserie)

Solomon & Sheba (1995)

Nunta (1998)

Prezentare Dorothy Dandridge (1999) (de asemenea producator executiv)

Ochii lor erau cu ochii pe Dumnezeu (2005)

roboti 2005

x-men 32006

vedete feminine – Heather Locklear

Heather Locklear

Heather Deen Locklear (nascuta la 25 septembrie 1961 in Westwood, California, Statele Unite) este o actrita americana. Heather este fiica lui Bill si Diane Locklear. Este cea mai mica dintre patru copii. Are doua surori, Laurie si Colleen, si un frate, Mark. Tatal ei era decan al Scolii de Inginerie din UCLA. Heather a participat la UCLA pana cand a renuntat sa urmeze actoria. Are radacini americane africane si lumbee native de tatal ei, dar stramosii ei sunt in mare parte scotieni.

Cariera

In timp ce participa la UCLA, Heather Locklear a inceput sa modeleze si sa lucreze in reclame pentru magazinul scolar. In 1979, Locklear a detinut primul ei rol TV intr-un film TV si apoi la un episod de CHiPs un an mai tarziu. A aterizat inca cateva piese in emisiuni precum Eight Is Enough si The Fall Guy, inainte ca Aaron Spelling sa o arunce in noul sau serial TV Dynasty. Cand serialul a avut premiera in 1981, Locklear a fost un hit. Ortografia a aruncat-o imediat pe William Shatner in emisiunea politista TJ Hooker. Premiera din 1982 a emisiunii l-a trimis pe Locklear in stratosfera de la Hollywood. De-a lungul anilor 1980, ea a continuat sa lucreze la aceste doua emisiuni si in numeroase filme si speciale de televiziune. In anii 1990 (dupa o sitcom comisa esuata Going Places), Locklear a castigat rolul care este probabil cel mai cunoscut al ei: vixenia Amanda Woodward din serialul Melrose Place din 1993 pana in 1999. Locklear a castigat si Prima americana in arte: cea mai buna actrita dintr-un serial TV pentru rolul din Melrose Place. Dupa ce a participat la emisiune, a fost imediat pe o alta statie TV, Spin City, vizavi de Michael J. Fox. Locklear a servit, de asemenea, timp de 6 ani ca purtator de cuvant al Health and Tennis Corporation of America. Locklear a jucat in drama Airport LAX, care a avut loc intre 2004 si 2005.

Viata acasa

Heather a fost casatorita cu bateristul Tommy Lee din Motley Crue din 1986-1993. Dupa divortul lui Lee si Locklear, ea s-a casatorit cu chitaristul Bon Jovi, Richie Sambora, la 17 decembrie 1994, la Paris. Pe 4 octombrie 1997 a nascut primul ei copil, Ava Elizabeth.

Filmografie

Firestarter (1984)

The Return of Swamp Thing (1989)

The Big Slice (1991)

Wayne’s World 2 (1993) (Cameo)

The First Wives Club (1996) (Cameo)

Discutii despre bani (1997)

Double Tap (1997)

Uptown Girls (2003)

Looney Tunes: Back in Action (2003)

Omul perfect (2005)

Munca de televiziune

Heather Locklear pe coperta lui Marie ClaireTales of the Unexepected (1979)

Intoarcerea Beverly Hillbillies (1981)

Twirl (1981)

Dinastia (1981-1989)

TJ Hooker (1982-1986)

City Killer (1984)

TJ Hooker: Blood Sport (1986)

Momentul Rock ‘n’ Roll (1988)

Jury Duty: The Comedy (1990)

Barbati bogati, femei singure (1990)

Locuri de mers (1990-1991)

Her Wired Ways (1991)

Dinastia: Reuniunea (1991)

Iluzii (1992)

Highway Heartbreaker (1992)

Melrose Place (membru al distributiei din 1993-1999) (de asemenea coproducator)

Limbajul corpului (1992)

Fade to Black (1993)

Justitia din Texas (1995)

Shattered Mind (1996)

Spin City (membru al distributiei din 1999-2002)

Once Around the Park (2003)

Scrubs (2003)

LAX (2004-2005) (de asemenea producator)

Ultimele despre celebritatile feminine

Descarcati aceste imagini Bridget Hall

Sambata, 24 Feb 2007 23:21:00 +0000

Iata mai multe imagini, de data aceasta a supermodelului american, Bridget Hall:

Profil: Sala

Bridget Bridget Hall s-a nascut pe 12 decembrie 1977. Zodia ei vedeta este Sagetatorul. Bridget este de 5 ′ 10 ″; 1,78 m. Masuratorile ei sunt (SUA) 34-25-35; UE) 86-63-89. Culoarea ochilor ei este maro. Bridget are parul blond.

Cele mai mari topiri ale celebritatii din 2008 – Jam! showbiz

Duminica, 07 Dec 2008 04:40:00 GMT

2008: Britney s-a imbunatatit, Paris a depasit John McCain si Lindsay s-au implicat intr-o relatie stabila. Cu toate privirile asupra economiei si alegerilor, a fost un an mai linistit pentru …

AddThis OnlyWire Bookmark with Socializer